НАШИ директор за продажба

Стивен Лин
Стивен Лин

WhatsApp / QQ / Skype / Mob: +86 136 9695 0872

Нашиот менаџер за продажба на VP има над 25 години искуство во управувањето во сите лидерски улоги.

Естела Зенг
Естела Зенг

WhatsApp / QQ / Skype / Mob: +86 189 6515 7632

Естела Зенг е одговорна за целата генерација на олово, услуги на клиенти и маркетинг операции.

Сири Тгли
Сири Тгли

WhatsApp / QQ / Skype / Mob: +86 198 5918 4872

Siry Tgly е одговорен за глобалната продажба, услугата и проширувањето на каналите на европскиот пазар.

Дејзи Даи
Дејзи Даи

WhatsApp / QQ / Skype / Mob: +86 189 6516 2351

Дејзи Даи е одговорна за глобалната продажба, услугата и проширувањето на каналите на европскиот пазар.

контакт

По испраќање на интернет-истрага, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро, ако не добиете каков било одговор на време, контактирајте не на Тел или е-пошта.

1. Е-пошта:[заштитена по е-пошта]

2. Тел:+ 86 592 5365887

3. WhatsApp:+ 86 189 6515 7632

4. Испратете барање преку Интернет: