lasterial

lasterial

cas iden。:-94749 08 3-
C
liphigh度:603.74
函数:белодо知取
cantim listary:137-138°C

losisthom。lomisthe。пропропререт做з。

Ве молимеВокое做极lasterial
lasterialцLTE,,Ве组ј讯јR - tom。

。поале组г

нашата фабрика

极。по送函数μ。доколколкнедоб备谓,。

Ние сме посветени на исполнување на уникатните потреби на клиентите, обезбедувајќи сеопфатна и професионална услуга, уживајќи добра репутација кај нашите деловни партнери и клиенти за високо квалитетни производи, одлични услуги по продажбата, конкурентни цени и брза испорака.

Green Stone Swiss Co.,Ltd。lomourгг极

listemutemutemutem。

listem listemμ。

c: + 86 592 5365887

lim极:+86 189 6515 7632

e-пошта:[заш枢е。(→电™1。

°ш阀极

Стивен Лин
Стивен Лин

WhatsApp / QQ / Skype / Mob: +86 13696950872

Нашиот менаџер за продажба на VP има над 25 години искуство во управувањето во сите лидерски улоги.

e。лli
e。лli

whatsapp / qq / skype / mob:+86 18965157632

umistem°зLISIMOUTHIPISHUCHISPOLITHUCHIMETHUCHISPOLITH。

e。лli
СириТгли

WhatsApp / QQ / Skype / Mob: +86 19859184872

хLIE光R /гззззззз电б电晓,,,,,,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,ус

庭

whatsapp / qq / skype / mob:+86 18965162351

деејзидаииеодор恒зззззб电吗

lististourRIMTISњl。


Професија за искреност, добитна соработка