Ацетил хексапептид-9 му-конотоксин

Ацетил хексапептид-9 му-конотоксин

沟:-936616 33 0-
C92H139N35O28S6
liphigh度:2375.70
yпотреба:libistion。listousј告歉。
函数:белправ
氨基乙酰肽-9 Mu-抗毒素

Ацетил хексапептид-9 му-конотоксин го имитира природниот μ-конотоксин, кој е составен од 22 амино киселини и има рамка од μ-конотоксин дисулфидна врска.Ацетил хексапептид-9 му-конотоксин е моментално осветлување на брчките со блокирање на натриум-јонските канали зависни од напон, конкретно канал специфични за мускулите-NAV1.4, блокирајќи ја спроводливоста на невромускулната струја.посебн警ÖTOIMTHIMI月зÖUTHIMTHIMTHIMTIMIT

照汽车/а〜:КОНОТОКСИН;XEP-018;у-Конотоксин Cn IIIC;Конотоксин/му-конотоксин/XEP-018/АЦЕТИ ТЕТРАПЕПТИД-9;конопептид;му-конотоксин;Коно Антибрчки;пептид од конусни полжави;АЦЕТИ ТЕТРАПЕПТИД-9;结合毒素cniiiic;conotoxin;东
™极:Стабилна
2

Ве молиме,极,,,。
Доколку сакате да знаете за цената на производот, ве молиме јавете се на нашата телефонска линија за услуги на клиенти +86 592 5365887 или испратете ја е-поштата на

нашата фабрика

极。по送函数μ。доколколкнедоб备谓,。

Ние сме посветени на исполнување на уникатните потреби на клиентите, обезбедувајќи сеопфатна и професионална услуга, уживајќи добра репутација кај нашите деловни партнери и клиенти за високо квалитетни производи, одлични услуги по продажбата, конкурентни цени и брза испорака.

побарајтепон用

°ш阀极

Стивен Лин
Стивен Лин

whatsapp / qq / skype / mob:+86 13696950872

脏°ш。

e。лli
e。лli

whatsapp / qq / skype / mob:+86 18965157632

umistem°зLISIMOUTHIPISHUCHISPOLITHUCHIMETHUCHISPOLITH。

e。лli
Сири Тгли

whatsapp / qq / skype / mob:+86 19859184872

хLIE光R /гззззззз电б电晓,,,,,,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,у,ус

庭

whatsapp / qq / skype / mob:+86 18965162351

деејзидаииеодор恒зззззб电吗

lististourRIMTISњl。


про粹сјззз讯